Tatoveringer i Odense

TimArt Tattooer

Tatoveringer i Odense

Jeg tilbyder tatoveringer i Odense efter præcis dine ønsker i seriøse, pæne og rene omgivelser. Jeg er en del af det dygtige team hos Søhus Tattoo, som holder til på Klingenberg 15 st.th. – du kan læse mere om tattoo-forretningen her.

Jeg er en meget all-around tatovør, der udfører mange forskellige designs og kan lave alle stilarter. Jeg laver bl.a. stilarter inden for black and grey, fineline, new school samt frihåndstatoveringer, hvor jeg tegner direkte på kunden. Jeg udarbejder alle designs selv – så du er velkommen til at komme forbi med en idé, og så udformer vi den sammen, så det bliver en tatovering præcis, som du vil have den. Jeg finder frem til en pris ud fra projektets størrelse og tid, når du henvender dig til mig, så du får en så præcis pris som muligt.

Som tatovør har jeg alle de lovpligtige registreringer, overholder altid den lovpligtige hygiejne og har de bedste produkter på markedet til at give dig lige den tatovering, du drømmer om. Har du nogle spørgsmål til selve processen eller til en specifik tatovering, er du meget velkommen til at kontakte mig!

Jeg lægger altid vægt på en seriøs konsultation om kundens ønske til tatovering, så opgaven bliver udført som ønsket.
Har du noget i tankerne?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har et design i tankerne, du gerne vil drøfte med mig. Jeg ser frem til at høre fra dig!